Gistermiddag 15 kilo appels van de boom geplukt.
En de eerste 2 kilo zijn nu verwerkt.
Heb ook al wat weggegeven en nog lekker wat over voor het bakken.
En vanavond, zuurkool schotel met gebakken appel.
Puree, gerulde gehakt, gebakken ui, gaar gekookte zuurkool, gebakken appel en daarboven op nog een laagje puree. Daarna in de oven op 200 graden.
6 opmerkingen:
Mooie opbrengst.
groetjes A
piep
lekker, genieten van je eigen appeltjes
knuf mieke
Mmmmm ziet er lekker uit Elza.
Lieve groetjes van Marion
Die zuurkool schotel ziet er heerlijk uit, leuk recept! fijne dag, groetjes Meta
Het is er weer voor, heerlijk!
Wauw ... jij weet ook wat te eten de komende weken! Gelukkig zijn appels heel lekker en multi-inzetbaar :-)
Groetjes,
Ann
Een reactie posten