zondag 2 januari 2011

plannen voor 2011Dit is waar ik op dit moment mee bezig ben.
De lap Natures Home Afghan van Stoney Creek Collection 2002.
Op de originele stof.
Snow Buddies Afghan ook van Stoney Creek collection Boek 377 op de originele stof. De stof heb ik besteld bij http://www.123stitch.com/cgi-perl/abcSearch/search.cgi en je kunt het nu ook hier bestellen http://naaldendraad.com/
Een klein borduurwerkje met 1 draadje met heel bijzonder borduurgaren, dit moet een hartje worden.
En de babylap voor Tessa, die stel ik samen uit allerlei patroontje uit ariadne baby en peuter van 1989. En verder heb ik nog plannen genoeg.

9 opmerkingen:

Amarins zei

Een goed 2011 toegewenst Elza. Wat ben je toch met prachtige dingen bezig. De snowbuddies ligt hier klaar, ik moet nog steeds beginnen, maar er zijn te veel leuke dingen om te maken hè!
Groetjes,
Amarins

Anoniem zei

Prachtig Elza, die staat al jaren op mijn verlanglijstje, ik mag wel 9 levens hebben om alles te maken wat ik wil. Maar dat hebben meer borduursters.
Groetjes, Marianne

qm zei

hoi Elza,de beste wensen voor 2011.
ik denk dat je een heel eind komt met je plannen, je gaat meestal als een speer. alleen kom je onderweg ook nog weer leuke dingen tegen (ik heb dat tenminste wel heel erg) maar ik zie vol werwachting uit naar je kreaties.
waar je mee bezig bent, dat vind ik zo super. die afgans, en wat je uit de ariadnes gaat maken..ik zie vanzelf wel, zal vast erg mooi worden.
liefs A

Veerle zei

prachtig vind ik ze, de afghans. Waar koop je de originele stof?

astridvanbeers zei

Ik wil je het allerbeste wensen voor het jaar 2011. Ik geniet altijd van je werkjes en ze zijn een inspiratie voor mij. Ga nu proberen om kistjes te maken. Ik maak me nu al druk of ik de hoekjes mooi kan vouwen/plooien! En nu nog tape en wasemkapfilters kopen!!!
Bedankt voor je hulp (patroontje en tips).
Ben benieuwd wat er allemaal uit je handen gaat komen, succes met je werkjes.......

Anoniem zei

Veel succes met je nieuwe plannen. Een heel goed 2011 gewenst

hartelijke groet, Marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Annelies zei

Hallo Elza,de beste wensen voor 2011! Dit jaar wordt voor ons weer smullen als we bij je op bezoek komen! Wat een mooie borduurwerkjes (nou ja werkjes, zeg maar gerust borduurwerken) liggen er weer te wachten. Ben wel benieuwd naar dat schattige hartje met bijzonder borduurgaren....

Marijna zei

Genoeg op je programma zo te lezen. De beste wqensen voor jou in het neiuwe jaar. Veel gezondheid en borduur plezier!

Veerle zei

dank je wel voor de links van de stoffen!