woensdag 16 januari 2013

Vogels voeren


 
 
Een bakblik met los voer, een mengsel van zonnebloempitten,
doppinda's (wel doppen en stukmaken) , vogelzaad, havervlokken en plantaardige olie.
Verder nog een poging gedaan om een vogeltaart te maken .
Het restje wat ik overhad heb ik in een oud melkpak gegoten en die is nu ook klaar om door de vogeltjes gegeten te worden.
En de poezedametjes blijven voorlopig maar even binnen.
 
 
Voor meer tips zie de link onderaan.


2 opmerkingen:

Sezoentje-Sonja zei

Hier wordt er ook volop gevoederd en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt, zo leuk om al die vogeltjes druk bezig te zien!
Ik zet mijn vogeltaarten altijd een halfuurtje in de diepvries, dan even onder de warme kraan en ze vallen zo uit hun vorm ;)
Liefs, Sonja

Monica zei

Ja, met dit weer vinden ze het wel lekker zo'n mooi voederplekje