zaterdag 15 oktober 2011

nog steeds appels

Nog steeds appels liggen en vandaag een recept van Elske uit proberen.
Appelcake:
200 gram bloem of zelfr. bakmeel
150 gram suiker
150 gram boter of margerine
3 eieren, 1 theelepeltje kaneel en drie appeltjes
Boter roeren met suiker tot room en af en toe een ei toevoegen.
Bloem er vlug doorheen mengen en in bakblik doen.
Stukjes appels in het deeg leggen, met suiker en kaneel bestrooien.
In oven 40 minuten bakken op 180 graden.

5 opmerkingen:

Tineke Machiela zei

ziet er heerlijk uit:)
en je werkjes 4 op een lapje heel mooi!
fijn weekend...
en de groetjes Tineke

Anoniem zei

Elza , wat ziet dat er heerlijk uit.
Zijn nu de appeltjes op? Wat een oogst heb je gehad!
Nu lekker smikkelen. Fijn weekend. Groetjes, G&T.

Vlijtige Handjes zei

Hmm lekkerrrrr. Ik sla hem op . Dank je voor het recept.
Fijn weekend (dan komt hij wel op)
Groetjes Anita

Anoniem zei

Het ziet er heerlijk uit Elza!
Bedankt voor het recept,
groetjes van Rommy

Jeanny zei

Kan de geur bijna tot hier ruiken....!
Ziet er heerlijk uit.